Devies välkomnar Andreas!

Publicerat:
June 17, 2020
April 23, 2021

Kan du berätta lite om dig själv

Hej! Andreas heter jag och bor här i Göteborg med min sambo. Jag har en blandad karriär sedan tidigare och har de senaste åren kommit fram till att det är inom IT som jag brinner för mest. Framförallt intresset i AI och hur man skapar automatiserade processer. På fritiden gillar jag att träna och umgås med vänner/familj, där vi gärna lagar mat eller gör något annan aktivitet.

Vad har du gjort innan Devies

Senast kommer jag från Academic Work som It konsult, jag har sedan några år tillbaka även byggt en framgångsrik robot som handlar på valutamarknaden.

Vad fick dig att börja på Devies

Jag har sedan tidigare haft ett öga på bolaget då många verkade driftiga och talangfulla på bolaget. Och framförallt en skön stämning. När jag såg att dom sökte folk var det en självklarhet att söka tjänsten.

Skriven av:
Devies