Devies välkomnar Niclas

Publicerat:
March 16, 2020
April 23, 2021

Vi är glada att kunna säga, välkommen till Devies Niclas!Kan du berätta lite om dig själv och vem du är?Jag heter Niclas och är ursprungligen från Örebro. Jag mår som bäst när jag läser en bok som lär mig något nytt(min Kindle är min bästa vän). Jag gillar också att laga mat, särskilt en riktigt grym pizza. Det är ett av minamål i livet att baka en den perfekta pizzan och till sommaren planerar jag att köpa en vedeldad ugn.Vad har du gjort innan Devies?Innan jag började på Devies så jobbade jag som DevOps-ingenjör på Volvo Cars med fokus på CI och testautomation.Jag har även bakgrund i Försvarsmakten där jag har jobbat både i Sverige och utomlands.Vad fick dig att börja jobba på Devies?Devies inställning till kompetensutveckling var en stor del att jag hamnade här, det prioriterasoch är en viktig del av jobbet. Det ger mig möjlighet att utvecklas snabbt i min roll och samtidigt behålla en balans i min vardag.När jag väl fick träffa resten av kollegorna på en AW fanns det inte mycket mer att fundera på, jag ville också bli en Devies.Nyfiken på att jobba hos Devies? Kolla in våra lediga tjänster

Skriven av:
Devies