Drikvy, vår nya Android-ninja!

Publicerat:
May 16, 2020
April 23, 2021

Ett nytt tillskott till Devies-familjen! Drikvy är här!Kan du berätta lite om dig själv och vem du är?Jag har drygt fyra års erfarenhet av att arbeta som Android-utvecklare. Jag har jobbat med Android-utveckling för olika typer av projekt, t.ex. e-handelsappar, chat / messagingappar och webbtjänstappar. Jag har läst på Chalmers sedan 2016 och tog min magisterexamen i datavetenskap i januari 2019. Jag är en team player som brinner för att utvecklas!Vad har du gjort innan Devies?Jag arbetade som Android-utvecklare på startup som heter Sleepcure AB som tillhandahåller tjänster för att behandla sömnlöshet genom gamification av CBT (kognitiv beteendebehandling). Jag arbetade på Sleepcure från juni 2019 till mars 2020. Vad fick dig att börja jobba på Devies?Eftersom Sleepcure-projektet blev klart ville jag hitta ett annat jobb för att utöka min kunskap inom mjukvaruutveckling i allmänhet. Jag vill också utforska ny teknik som tillhandahålls av utmaningar som konsultföretag som Devies står inför.Nyfiken på att jobba hos Devies? Kolla in våra lediga tjänster

Skriven av:
Devies