Säg hej till Joel Heinerud!

Publicerat:
October 29, 2018
April 22, 2021

Möt Joel, ett av våra senaste tillskott på Göteborgskontoret. Vi säger välkommen till Devies!Berätta lite om dig själv, vem är du?Klättring har tagit upp en stor del av min fritid sedan jag provade det för första gången. Målet är att ledklättra 7a utomhus, men det är en bit kvar. Väl tillbaka på marken rullar jag gärna runt på en skateboard med Steven Wilson eller Kodsnack i lurarna. Jag är uppväxt i Arvika där skogen bokstavligen tar vid där trädgården slutar, så skogen, fjällen, trangiakök och tält är positivt laddade ord för mig.Vad har du gjort tidigare? Jag började jobba som konsult parallellt med studierna sista året på Chalmers. Mitt första uppdrag var mot NEVS där jag jobbade med simulering och modellering av telematiksystem. Efter det jobbade jag ett drygt år med att bygga ett ramverk för testautomation på VCC Infotainment. Utöver det, en rad hobbyprojekt i form av webbappar och spel.Vad fick dig att söka dig till Devies?Det finns många bolag som hävdar att de uppmuntrar till lärande och personlig utveckling. Devies är det enda bolag jag har stött på som faktiskt har en konkret plan för att uppnå det. 80/20-modellen är ett bevis på att man menar allvar på den punkten. Professionella och inkluderande kollegor som också vill utvecklas var också avgörande i mitt beslut.

Skriven av:
Devies