Simon Arvidsson nominerad till Årets Unga Entreprenör

Publicerat:
August 24, 2018
April 22, 2021

Utmärkelsen Årets Unga Entreprenör tilldelas entreprenörer som har förmågan och potential att utveckla framgångsrika företag, vara en god ledare samt en person som kan utvecklas till att vara en förebild för andra unga entreprenörer. I år är Devies egna Simon Arvidsson en av fyra nominerade till den nationella utmärkelsen.

Tävlingen anordnas av organisationen Founders Alliance och priset som Årets Unga Entreprenör delas årligen ut till en person som är under 30 år och driver ett bolag med mer än 500,000 kr i omsättning. Simon och Devies är nominerade tillsammans med tre andra bolag; teamet bakom Karmalicious AB, Henning Gillberg (Repamera AB) och Johanna Ingelsson (Equestrian Stockholm).

Intressant att notera är att samtliga nominerade entreprenörer i tävlingen representerar bolag som agerar inom det digitala på olika vis. Det är även här vi hittar Devies styrka. För mitt i den rådande digitaliseringsvågen som sköljer över vår omvärld råder det en stor brist på både kompetens och duktiga IT-utvecklare. Devies lösning på detta är att attrahera och rekrytera engagerade utvecklare för att hjälpa till i sina kunders IT-utveckling samtidigt som man prioriterar medarbetarnas egen kompetens.

Årets Unga Entreprenör avgörs den 20 september där vinnaren koras genom att en jury bedömer bolagens affärsidé och tillväxtmöjligheter samt att entreprenörens personliga egenskaper och drivkrafter kommer att värderas. Tidigare års vinnare innefattar bland andra Hugo Larsson/Linus Werner från Save-by-Solar och numera börsnoterade Göteborgsbolaget Cellink och grundaren Erik Gatenholm.

Från Devies önskar vi såklart Simon all lycka till och vi ser fram mot att höra juryns feedback.

För mer information om tävlingen se:

http://www.foundersalliance.com/entreprenorsgalan/founders-awards/arets-unga-entreprenor/

För mer information om Devies eller frågor till Simon är ni varmt välkomna att höra av er till John eller Simon

Johnjohn@devies.se073-5292047

Simonsimon@devies.se0708-819 325

Skriven av:
Devies