Välkommen Andreas Bjerkeholt

Publicerat:
February 7, 2019
April 23, 2021

Välkommen Andreas, ett av våra senaste tillskott i Göteborg.Kan du berätta lite om dig själv?Uppväxt i Kullavik strax utanför Göteborg, och är numera boende i Majorna. Jag tycker mycket om att resa och har varit runt på många olika platser i världen de senaste åren. Ett annat intresse är foto, inte minst under resor och gärna ute i naturen någonstans.Lyssnar mycket på musik, allt från Kent till finsk death metal (mer av det sistnämnda), och går även på konserter. Senast åkte jag ner till Berlin en weekend för att se två band där. Slutligen är det alltid trevligt att hänga på puben med ett gött gäng vänner, helst med en go IPA i handen.Vad har du tidigare arbetat med?Senaste åren har jag jobbat som apputvecklare på en startup som heter Jappa där jag satt med Xamarin. Jag har även konsultat inom Xamarinutveckling och jobbat med Javautveckling. Utöver det har jag hållit på med många hobbyprojekt, främst inom spelutveckling.Vad var det som fick dig att få upp ögonen för Devies?Jag var sugen på något nytt efter många år på mitt tidigare ställe, och var på några meetups hos Devies. Förutom att det är många goa människor på bolaget så lockade 80/20-modellen där man lägger en dag i veckan till att jobba på olika egna projekt med sina kollegor och utveckla sig själv på så sätt man vill.Nyfiken på att jobba hos Devies? Kolla in våra lediga tjänster

Skriven av:
Devies