Välkommen Getoar!

Publicerat:
March 31, 2021
April 26, 2021

Kan du berätta lite om dig själv och vem du är?
Jag heter Getoar, är 25 år gammal och uppvuxen i Uddevalla. Jag flyttade till Göteborg för att plugga Teknisk Design på Chalmers och efter att ha flyttat runt här ett par gånger har jag landat i Eriksberg. På fritiden håller jag igång med basket i division 3 samt umgås med familj och vänner. Reser även gärna så fort tillfället ges!

Vad har du gjort innan Devies?
Under min master fick jag upp ett väldigt stort intresse för entreprenörskap. Detta ledde till att jag bl.a. gjorde exjobb på ett elmotorcykel-startup här i Göteborg och till att jag även startade eget för att frilansa vid sidan av. Efter examen valde jag att stanna kvar i startup-bubblan där jag gick vidare med att jobba på två ytterligare it-startups där jag fick ansvara för produktdesignen samt hjälpa till med allt möjligt som t.ex. marknadsföring och produktstrategi.

Vad fick dig att börja jobba på Devies?
Efter ett par år i startup-miljön där man fick hålla många bollar i luften kände jag att det var dags för att ta nästa steg och fördjupa mina kunskaper i UX/UI design men även lära mig Frontend-utveckling. Jag kom i kontakt med Devies efter att ha underkonsultat åt dem, vilket slutade med en anställning veckan efter projektavslut då vi fungerade bra ihop. Här har jag nu fått möjligheten att göra övergången till Designer / Frontend-utvecklare i en familjär miljö där det är högt i tak samt att man är omringad av erfarna it-konsulter som man kan lära sig utav. Inom kort är förhoppningen att sitta i roliga projekt där jag levererar på båda fronter!

Skriven av:
Devies