Välkommen Jörgen!

Publicerat:
March 8, 2021
April 26, 2021

Kan du berätta lite om dig själv och vem du är?
Hej, Jag heter Jörgen och är 43 år. Uppvuxen i Tibro och flyttade till Göteborg 1999 för att flytta till Stockholm 2000. Efter 14 års gästspelande i huvudstaden flyttade jag tillbaka till Göteborg 2014 och sedan november 2020 är jag och frugan husägare i Härryda. På fritiden så gillar jag att grilla eller röka diverse proteiner, spela dator, umgås med nära och kära. Hinner man med någon trevlig resa om året så är det en trevlig krydda till tillvaron. Försöker lära mig spela gitarr också men än så länge är det hellre än bra.

Vad har du gjort innan Devies?
Närmast kommer jag från Icomera där jag var linjechef och product owner. På Icomera tog jag och gruppen steget in i DevOps världen med allt vad det innebär. Jag tog en mer coachande roll och lät utvecklarna skina. Innan dess har jag gjort nästan allt inom IT. Med över 20 år inom IT så har man hunnit med att jobba som tekniker, utvecklare, chef / ansvarig på diverse nivåer, projektledare och produktägare. Allt detta har gjort att jag är väldigt bred i min syn och tänkande. Förutom IT så har jag även hunnit med att vara någon form av managementkonsult och pyrotekniker.

Vad fick dig att börja jobba på Devies?Kulturen! Devies sätter anställda i första rum och är mån om deras välbefinnande. Mycket frihet, förtroende, tydlighet, lärande miljö och öppenhet vilket är precis det jag önskar av en arbetsgivare. Efter att ha varit på intervjuer med John och Simon var valet enkelt.

Skriven av:
Devies