Välkommen Simon!

Publicerat:
September 15, 2020
April 26, 2021

Kan du berätta lite om dig själv och vem du är?
Jag heter Simon, är 26 år och bor i Sannegården med min sambo. På fritiden spenderar jag mycket tid med Chalmersspexet där jag står på scen och sjunger och spelar teater. Annars hänger jag med min sambo, håller på med musik eller hittar på något kul kodprojekt. Om man har tips på roliga brädspel vill jag gärna höra!

Vad har du gjort innan Devies?
Jag började på IT Chalmers 2013 och tog ett två års uppehåll mellan min kandidat och master då jag reste en del till Nya Zeeland och Asien och jobbade som fullstack-utvecklare på ett startup här i Göteborg. Där lärde jag mig bland annat React som jag än idag gillar starkt att utveckla i. I somras tog jag äntligen examen och kastades ut det i riktiga livet. Det ska bli spännande att se vad som händer härnäst.

Vad fick dig att börja jobba på Devies?
Efter att ha jobbat på startup så insåg jag att jag trivs väldigt bra på mindre företag med en familjär kultur. Jag ville också hitta någonstans där det finns många duktiga, drivna kollegor som jag kan lära mig mycket av, och ha roligt med. Devies träffade rätt på alla dessa punkter. Jag var först skeptisk till konsultbolag men hittills har de övertygat mig om att man kan känna sig hemma som konsult också!

Skriven av:
Devies