Välkommen till teamet Fredrik!

Publicerat:
May 28, 2021
September 17, 2021

Kan du berätta lite om dig själv?

Tjenare!  Fredrik Mile, 25 år. Uppvuxen i Malmö men flyttade till Göteborg för studier. Mycket av min fritid kretsar kring mitt fotbollsintresse. Jag spelar själv i ett lag här i stan och jag följer även Malmö FF slaviskt. Sysslar jag inte med fotboll så är jag ute på promenad med sambon och vår tax, eller så hittas jag framför datorn.

Vad har du gjort innan Devies?

Jag kommer senast från ett startup där jag jobbade som data scientist. Rollen innefattade mestadels mjukvaruutveckling men även en del maskininlärnings arbete samt dataanalyser. Mitt intresse för mjukvaruutveckling, speciellt backend programmering, har utvecklats de senaste åren.

Vad fick dig att börja på Devies

Först och främst hade jag hört väldigt bra grejer om företaget sedan tidigare. Devies prioriterar sina anställda och ger dem en möjlighet till att växa som individer. Kulturen på devies passar mig väldigt bra, det är familjärt samt att man ges mycket frihet och förtroende. Det känns väldigt bra här!

Skriven av:
Devies