Välkommen till teamet Robert!

Publicerat:
October 18, 2021

Kan du berätta lite om dig själv?

Jag heter Robert, jag är 24 år och är född i Luleå men är uppvuxen runt om i Sverige. Min fritid är fördelad mellan mina olika intressen som att lära mig nya saker, matlagning, böcker, kampsport och utveckla min kreativa sida med olika medium.

Vad har du gjort innan Devies?

Tidigare så har jag jobbat som fullstack utvecklare på flera olika ställen, rollen jag specifikt hade innan devies var en ledande roll, på Social Media Work Group som deras en enda fullstack utvecklare. Där jag fick bygga deras utvecklingsavdelning från grunden samt bygga deras produkter som är både för in house användning och för kunder.

Vad fick dig att börja på Devies

Det finns två anledningarna varför jag började på Devies;

Den primära anledningen är att jag uppskattar hur mycket fokus dem lägger på att varje anställd ska utveckla sig vidare för att bli den dem vill bli.

Den andra anledningen är att dem har en väldigt trevlig arbetsmiljö med väldigt trevliga kollegor där man inte behöver vara rädd för att vara sig själv.


Skriven av:
Devies