Välkommen vår nya Devie, Tanya!

Publicerat:
October 28, 2021

Kan du berätta lite om dig själv?

Tanya var namnet och är 25 år gammal. Är född i Uppsala och uppvuxen i Göteborg. Fritiden består av att umgås med vänner och familj samt att träna, läsa böcker, kika på en och annan film, samt att engagera mig ideellt.

Vad har du gjort innan Devies?

Innan Devies var jag en student under många år. Där studier inom juridik, pedagogik och systemvetenskap varit centralt. Har under den tiden hunnit göra ett och annat; arbeta som product manager, lärare, attraktionsförare, personlig assistent, juridisk rådgivare, bli utsedd till årets tech tjej 2020 och lite annat. Nu äntligen till slutmålet - att få arbeta som utvecklare. Intresset för att utveckla och programmera väcktes redan i högstadiet då jag tillsammans med klassen programmerade legorobotar - själv blev man tillsammans med två andra utvald och skickad upp till Dalarna för att tävla med nämnda robotar. Nu förstår man nog varför jag i fotbollslaget fick smeknamnet robot.

Vad fick dig att börja på Devies

Devies verkade vara en arbetsplats som är öppen, med högt i tak och nära kontakt. Man får utrymme att vara precis den man är och det är ett lyckat recept för att utvecklas och prestera på topp. Det går hand i hand med deras ledord: Wealth, Health and Happiness. Detta tillsammans med faktumet att det finns så mycket kompetens och kunskap inom företaget fick mig att välja Devies. 


Skriven av:
Devies