Välkommen Viktor Jegerås

Publicerat:
February 12, 2019
April 22, 2021

Säg hej till Viktor, ett av våra senaste tillskott i Göteborg som har arbetat hos Devies sedan årsskiftet 2019 och är en av våra konsulter som för tillfället är på Västtrafik.Välkommen Viktor! Kan du berätta lite om din bakgrund och vem du är?Jag är born and raised vid Vänerns sydspets I Birger Sjöbergs lilla Paris (Vänersborg). Här har jag levt drömmen i mina ungdomsår med allt ifrån att spela punkrock och åkt skateboard till att ha cykelrulltävlingar¹ runt om i Vänersborg. Nu lite senare i livet så umgås jag mycket med min eminenta sambo Hanna, vår gemensamma son Love och vårt egna lilla hemmazoo med våra två hundar (Brummelisa och Doris) och vår katt Morris. Dator och tv-spel är ett stort intresse för mig som jag försöker göra så mycket som går på den tiden som blir över.Vad har du tidigare arbetat med?Det senaste året har jag jobbat på en liten start-up i Trollhättan som fullstack utvecklare där det blev en hel del PHP och React-Native. Innan det så jobbade jag som front-end utvecklare på en av Sveriges största skate och street stores och utvecklade på deras e-commerce plattform. Just nu sitter jag som front-end utvecklare åt Västtrafik där jag ägnar tiden åt Angular.Vad fick dig att börja jobba på Devies?Jag spelar en del Dota 2 på kvällarna med Erik Nordmark som jobbar på Devies, och han har pratat en del om att Devies behövde fler utvecklare. När Pär sen hörde av sig och frågade om jag ville komma och träffas på en lunch och afterwork så var jag helt såld. Stämningen och kunskapen som jag får ta del av på Devies är magisk även om jag måste pendla i dryga timman en väg så är det helt klart värt det.¹ cykelrulltävlingar innebär att man tar med sig en egen cykel och ett gäng vänner upp på en höjd, och sedan rullar sällskapet nedåt — utan att trampa — för att avgöra vem som kan rulla längst och därmed stå som slutgiltig vinnare.

Skriven av:
Devies