Varmt välkommen Albin!

Publicerat:
April 23, 2020
April 23, 2021

Nu har vi ännu en jägare ibland oss, välkommen Albin Bramstång!Kan du berätta lite om dig själv och vem du är?Jag kommer från ett litet samhälle i Västsverige och är väl lantis i hjärtat även om jag kommit att gilla Göteborg. Jag har alltid intresserats av naturen och gillar jakt såväl som en tältnatt i skogen. Utöver det är jag en rätt vanlig datornörd som länge varit fascinerad av teknik och hur saker funkar, framförallt med inriktning på mjukvara. Jag dricker mitt kaffe svart och whiskyn utan is.Vad har du gjort innan Devies?Förutom lumpen och studierna på Chalmers har jag jobbat ett par år inom e-handel som backendutvecklare på konsultföretaget 3bits. Där var jag i lite över 4 år och har jobbat med både små och stora kunder som Lindex och Tingstad Papper.Vad fick dig att börja jobba på Devies?Jag var klasskamrat med John på Chalmers och kände redan flera på Devies sedan studierna. Det kändes kul att komma till ett företag där driv och passion är viktigt, vilket även syns i det tydliga fokuset på kompetensutveckling.Nyfiken på att jobba hos Devies? Kolla in våra lediga tjänster

Skriven av:
Devies