Varmt välkommen, Amanda!

Publicerat:
November 6, 2019
April 23, 2021

Amanda blir Alingsåsbo, sambo och en Devie! Kan du berätta lite om dig själv och vem du är?Jag kommer från Stora Levene i Västra Götaland. Bodde i Halmstad i 7 år efter gymnasiet fram tills att jag nu bor tillsammans med min pojkvän i Alingsås.Jag är social och ganska aktiv så jag gillar när det händer saker omkring mig. Träffa nya människor, umgås med vänner, resa och träna. Det finns inget skönare än att köra ett tungt pass i gymmet för att sedan komma hem och njuta i soffan med mat och något på TV:en.Vad har du gjort innan Devies?Efter gymnasiet flyttade jag till Halmstad för högskolestudier. Där varvade jag studier, arbetade kvällar och helger på Hemköp samt engagerade mig i det mesta kring högskolan. Allt från fester till att anordna större evenemang för studenterna och allmänheten.Efter högskolestudierna började jag jobba på HMS Industrial Networks i Halmstad. Arbetade med DevOps som frontendutvecklare inom en branch mot IIOT, Industriel Internet Of Things. Där var jag i fyra år innan jag började på Devies.Vad fick dig att börja jobba på Devies?Trots att Devies är ett konsultföretag så verkar de vara en väldigt tight grupp där alla känner sig välkomna och har roligt tillsammans. Det gjorde att jag ville börja på Devies. Även deras upplägg med att ge utrymme för att fokusera på sin personliga utveckling vägde högt. En möjlighet att få utvecklas maximalt på arbetstid gjorde mig väldigt intresserad av Devies.Nyfiken på att jobba hos Devies? Kolla in våra lediga tjänster

Skriven av:
Devies