Varmt välkommen Carina!

Publicerat:
March 16, 2021
April 26, 2021

Kan du berätta lite om dig själv och vem du är?
Jag heter Carina, jag är 28 år och är född och uppvuxen här i Göteborg.Jag har ett stort hjärta för djur men är livrädd för spindlar. Jag bor tillsammans med min sambo och katten Henry. På fritiden är jag antigen på gymmet eller på soffan framför en film/ serie eller tv-spel med sambon och katten.

Vad har du gjort innan Devies?
Tidigare jobbade jag som webbutvecklare hos ett byggnadsvårdsbutik där jag ansvarade för deras e-handel sidan och deras it-utrustning.Innan det pluggade jag webbutveckling i Skövde Högskola.

Vad fick dig att börja jobba på Devies?
Den öppna miljön och möjligheten för personlig utveckling. Även deras syn på anställdas välmående. Det känns som helt rätt plats för mig att fortsätta min resa.

Skriven av:
Devies