Varmt välkommen, Hampus!

Publicerat:
September 11, 2019
April 23, 2021

Från kaféstaden får Göteborg ett uppskattat tillskott.Kan du berätta lite om dig själv och vem du är?Jag är född och uppväxt i Alingsås, men flyttade till storstaden Göteborg ungefär samtidigt som jag började jobba här för 2 år sedan. På fritiden gillar jag att träna, och då är det oftast gymmet som står i fokus. Fysisk ansträngning i kombination med dunkande musik i öronen är underbart. Utöver träningen har jag ett stort intresse för tv-serier där jag tittar på allt från Game of Thrones till The Vampire Diaries och Grey's Anatomy. Det finns även en stor kärlek till sällskapsspel som jag brukar spela tillsammans med mina vänner. Spel som Dungeons & Dragons, Avalon, och Eldritch Horror är några av favoriterna.Vad har du gjort innan Devies?Innan jag började jobba på Devies spenderade jag 2 år på Wireless Car där jag jobbade mot kunden Daimler. Där fokuserade vi på att ansluta deras bilar till molnet och utveckla fleet-konceptet. Ett koncept som bygger på att hantera stora flottor av bilar för att automatisera stora delar av det administrativa arbetet och utveckla webblösningar baserat på bilens data. Jag jobbade främst med frontend-utveckling där vi använde teknikerna VueJS, Angular, och NodeJS, men satt även en del med Java. Innan dess var jag student i 3 år där jag studerade webbutveckling och programmering som jag även tog en examen i.Vad fick dig att börja jobba på Devies?Gemenskapen, känslan, och kompetensen. Jag har besökt Devies några gånger under ett drygt års tid för att jag har en vän som jobbar här, och jag var alltid imponerad över hur glada, välkomnande, och kunniga alla var. Detta i kombination med hur Devies arbetar som företag, och satsar på individerna fick mig helt såld. Det var bara en tidsfråga innan jag skulle börja här.Nyfiken på att jobba hos Devies? Kolla in våra lediga tjänster

Skriven av:
Devies