Varmt välkommen Jonatan!

Publicerat:
May 3, 2021
September 17, 2021

Kan du berätta lite om dig själv?
Hej, jag heter Jonatan och är 33 år. Uppvuxen i Kungsbacka och flyttade till Göteborg 2008 för att studera på Chalmers. För fyra år sen köpte familjen ett hus i Skepplanda och vi bor där sedan dess. På fritiden tycker jag om att spela spel, både digitala och analoga, läsa böcker och umgås med familjen.

Vad har du gjort innan Devies?
Närmast kommer jag från Volvo Lastvagnar där jag var med och utvecklade deras androidbaserade infotainmentsystem. Innan dess var jag på Forza Football där jag jobbade med deras olika androidappar. I övrigt har jag jobbat diverse olika mobilapplikationer

Vad fick dig att börja på Devies?
Devies kändes (och känns fortfarande) som ett bolag som bryr sig om och tar hand om sina anställda. Kändes helt rätt.

Skriven av:
Devies