Varmt välkommen önskas Mikko!

Publicerat:
October 22, 2019
April 23, 2021

Stark leverans från Finland - välkommen Mikko! Kan du berätta lite om dig själv och vem du är?Jag är uppväxt utanför Vasa, Finland, i en liten svenskspråkig by.Jag och min fru flyttade till Stockholm för drygt ett år sedan för att jobba.Har alltid tyckt om sport och dataspel, båda två ligger mig varmt om hjärtat. Senaste åren har det mest blivit innebandy, men har även spelat fotboll, rinkbandy och ultimate frisbee. Spelar även en del dataspel, World of Warcraft och League of Legends för närvarande. Det blir även mycket TV-serier hemma med min fru, bara man hittar något som båda tycker om :)Vad har du gjort innan Devies?Jag har jobbat som utvecklare sedan 2008, mestadels med fullstack och Java backend med olika Javascriptramverk i frontenden. Har även jobbat 3 år med PHP. Senaste året har jag även provat på rollen som Scrum Master. De senaste 5 åren har det blivit väldigt mycket integrationer med andra system med REST API:er.Områdena jag jobbat med är patientjournalsystem, brandtillsyns- och alarmcentralsystem, event-appar, webbsidor och diarieföring.Vad fick dig att börja jobba på Devies?Devies lägger väldigt stor vikt på både kompetensutveckling och på att man ska trivas här, vilket jag värderar väldigt högt.Det finns en väldigt fin gemenskap som få andra kan tävla med, detta har jag fått erfara redan före jag började här.Nyfiken på att jobba hos Devies? Kolla in våra lediga tjänster

Skriven av:
Devies