Varmt välkommen Sarosh!

Publicerat:
September 22, 2021

Kan du berätta lite om dig själv?

Tjena! Sarosh heter jag, är 28 år och är född och uppvuxen i Göteborg. På fritiden sitter jag och spelar spel, proddar, eller umgås med nära och kära. 

Vad har du gjort innan Devies?

Jag jobbade på Chalmers Teknologkonsulter under min tid som student på Chalmers. Där fick jag arbetslivserfarenhet som IT-konsult och fick möjligheten att applicera kunskap jag fått från mina studier. 

Vad fick dig att börja på Devies

Det sättet grundarna pratade om sina anställda samt de framtidsplaner de har för både bolaget och för mig som kandidat var väldigt lockande! Miljön liknade mitt tidigare jobb och där trivdes jag och utvecklades bra både professionellt och personligt. Det var inte svårt att tacka ja!

Skriven av:
Devies