Vi välkomnar Nhung

Publicerat:
September 6, 2019
April 23, 2021

Göteborg får tillökning.Kan du berätta lite om dig själv och vem du är?Ursprungligen en Lidköpingsbo som tidigare bott i Göteborg men nu efter studier i Jönköping flyttat tillbaka. På fritiden uppskattar jag att lyssna på musik i alla dess former med dryck i handen. Drömmer om att en dag kunna spela ett instrument själv, dock är den drömmen lagd på is och nu är det mest jakt på bra livemusik som gäller. Har ett sjukligt beroende av växter och har nog runt 30 växter på cirka 45 kvadrat.Vad har du gjort innan Devies?Då jag avslutade mina studier nyligen är Devies mitt första jobb efter examen. Innan dess spenderade jag tiden med att sälja möbler och servera köttbullar på varuhuset IKEA. Var även aktiv inom en del föreningar på Jönköpings universitet där jag hade rollen som designer eller frontend-utvecklare.Vad fick dig att börja jobba på Devies?Jag tror att Devies sätt att se på personlig utveckling och ta vara på personers individuella kompetens fick mig att nappa. Att vara på ett ställe där man kan utvecklas och att det finns människor omkring en som kan hjälpa en med det är viktigt för mig och att börja på ett företag som Devies kändes som en grym start.Nyfiken på att jobba hos Devies? Kolla in våra lediga tjänster

Skriven av:
Devies