Devies nominerade till Årets Konsultbolag på Developers Day Gala!

Det är med stor glädje och stolthet som Devies meddelar sin nominering till Årets Konsultbolag på den första någonsin Developers Day Galan i Sverige. Developers Day är en banbrytande gala som syftar till att hylla hjältarna inom tech-industrin, de som arbetar i det tysta för att skapa tekniska lösningar och produkter som förändrar våra liv och driver branschen framåt.

Utvecklare och tech-profiler kommer att samlas för att fira och erkänna prestationer inom tech-sektorn under denna minnesvärda kväll. Prisutdelningar kommer att äga rum i flera kategorier, däribland Årets Konsultbolag, Årets Inspiratör, Årets Utvecklare och många fler. Nomineringsprocessen är öppen för alla, och det ger en möjlighet för gemenskapen att hylla de personer som har utmärkt sig inom branschen.

Simon Arvidsson, VD och en av grundarna på Devies, uttryckte sin glädje över nomineringen och sa: “Vi är fantastiskt glada över att meddela att vi blivit nominerade till Årets Konsultbolag på Developers Day. Vi är ett skönt, engagerat, duktigt gäng som verkligen vill skapa värde för våra kunder! Devies har en familjär företagskultur och har flera år i rad haft en fantastisk utveckling. Det är kul att det uppmärksammas.”

De utvalda vinnarna kommer att presenteras under Developers Day Gala som äger 13 september. Detta evenemang kommer att vara en möjlighet för tech-gemenskapen att samlas och hylla de som har gjort betydande bidrag till branschen.

Årets nominerade i kategorin Årets Konsultbolag är:

B3 Consulting Group

Devies

tretton37

Aptitud

QueensLab

För mer information om Developers Day och dess nomineringar, besök www.developersday.se.

Devies är ett prisbelönt teknikkonsultföretag som är specialiserat på att genom teknik och kultur skapa affärsvärde för företag. Sedan etableringen 2016 har Devies vuxit till mer än 100 teknikkonsulter och levererar specialistkonsulter och mjukvaruprojekt i Norden med kontorsnärvaro i Göteborg och Stockholm. Tre år i rad har Devies utsetts till Di Gasell och korades 2020 till Sveriges Superföretag.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

SIMON ARVIDSSON
TEL. +46 70 881 93 25