Devies väljs som utvecklings-partner till nytänkande Silicon Valley-AI-bolag!

Devies, ett av Sveriges snabbast växande IT-konsultbolag som på bara två år gått från 20 till över 100 anställda, fortsätter att stärka sin ställning inom teknik- och IT-konsultation. Genom ett nytänkande partnerskap med ett Silicon Valley-baserat teknikföretag, siktar Devies på att vara den utvalda utvecklingspartnern i många år framöver.

Det nya partnerskapet inkorporerar Devies djupa kompetens inom CTO-aaS (Chief Technology Officer as a Service), AI och systemutveckling och strävar efter att leverera banbrytande teknologiska lösningar. Genom att skapa en dedikerad och mångsidig expertgrupp, är Devies rustade att hantera allt från systemutveckling till AI-drivna applikationer.

“Vi är stolta över att samarbeta med en framstående kund som delar vår vision om att kombinera teknik, innovation och partnerskap för att nå nya höjder. Partnerskapet sträcker sig över flera områden, inklusive AI, DevOps och CTO-aaS, där vi inte bara levererar teknisk expertis utan också engagerar oss i att hjälpa våra kunder att driva sina strategiska mål”, säger Stefan Haag VD Devies Systems Sthlm AB.

“Stefan Haag har verkligen visat prov på både affärsmannaskap och tekniskt kunnande. Hans förmåga att förstå kundens behov och omsätta det i tekniska lösningar har verkligen imponerat. Med Stefan i spetsen har vi ökat vår kapacitet att erbjuda högkvalitativa tekniska lösningar som verkligen skapar värde för våra kunder. Vi ser fram emot att fortsätta stärka vårt team och ökar nu ansträngningarna att anställa fler erfarna konsulter inom områden som AI, systemarkitektur och systemutveckling för att ytterligare möta den ökande efterfrågan på teknisk expertis och innovation.”, säger Patrik Holm, VD Devies Stockholm och ansvarig för Devies satsning i östra Sverige.

Devies har etablerat sig inom AI-området och deltar aktivt i att forma den teknologiska framtiden. Med bl a möjligheten att bygga tjänster som använder och utvecklar nya typer av Large Language Models (LLM) tar Devies inte bara nya kunder i Sverige utan även internationellt.

Stefan Haag fortsätter, “Vi är mitt i en teknologisk revolution, där AI och öppna ramverk banar väg för att skapa innovativa tjänster. Genom att utnyttja molntjänster kan vi kostnadseffektivt utveckla och lansera nya modeller och tjänster, vilket gör detta tillgängligt även för mindre företag.”

Med en djup kompetens inom AI, Cloud, Cybersecurity, CTO-aaS och systemutveckling är Devies i en unik position att möta de utmaningar och möjligheter som den teknologiska framtiden innebär. Det senaste partnerskapet signalerar en lovande framtid för Devies och dess kunder, där innovation och teknologi samverkar för att skapa banbrytande lösningar.

Devies är ett prisbelönt teknikkonsultföretag som är specialiserat på att genom teknik och kultur skapa affärsvärde för företag. Sedan etableringen 2016 har Devies vuxit till mer än 100 teknikkonsulter och levererar specialistkonsulter och mjukvaruprojekt i Norden med kontorsnärvaro i Göteborg och Stockholm. Tre år i rad har Devies utsetts till Di Gasell och korades 2020 till Sveriges Superföretag.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Stefan haag
TEL. +46 70 937 10 58

 

patrik holm
TEL. +46 70 844 99 76