Tre Di-gaseller i rad gör tech-företaget Devies till Mästare

Di Gasell

Sveriges entreprenörer behöver inspiration, och goda förebilder. Därför utser Dagens Industri de snabbast växande företagen i Sverige till Gasellföretag. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. Når man detta tre gånger är man en Mästargasell.

Devies VD Simon Arvidsson sätter utmärkelsen högt då utmärkelsen sträcker sig över Corona-pandemin då andra i branschen på andra håll haft en tuffare period.

— Vi är oerhört stolta över att ännu en gång få pris. Vi har en tillväxtmodell som fungerar utmärkt även i motvind. Framförallt är vi ett skönt, engagerat, duktigt gäng som vill mycket! Vi har en bra företagskultur och det syns på resultaten.

Devies ser sig själva som en uppstickare med stora ambitioner om att revolutionera konsultbranschen. Idag blir allt fler frilansare, vilket innebär en problematik i att ständigt vara ensam och inte kunna påverka sin situation. Behovet av utvecklare är enormt och konsultbolag lockar med pingisbord, fri utrustning och kompetenstimmar. Men Devies tror inte att nyckeln till engagemang ligger där.

— Vi har sett att konsulter blir behandlade som en ruta i ett Excelark. Vi uppmuntrar våra anställda att ta ansvar. Inte på det sättet att vi ger en obetydlig uppgift, utan tvärtom det som är det allra viktigaste området, nämligen värdet vi skapar genom affären, säger Simon Arvidsson.Stort fokus ligger på den enskilda personens utveckling och trivsel tillsammans med kund, teamet och entreprenörskap.

— Här får du hjälp att utvecklas på flera plan. Tekniskt, konsultmässigt, affärsmässigt såväl som privat. Du kanske till och med vill utveckla en egen affärsidé och få hjälp att som delägare vill starta ytterligare ett Devies bolag, avslutar Simon Arvidsson.‍

Devies är ett prisbelönt teknikkonsultföretag som är specialiserat på att förmedla affärsvärde till företag genom teknik och kultur. Sedan etableringen 2016 är Devies cirka 85 teknikkonsulter och levererar specialistkonsulter och mjukvaruprojekt i Norden med kontorsnärvaro i Göteborg och Stockholm. Tre år i rad har devies utsetts till Di Gasell och Mästargasell 2022.

simon arvidsson
tel. +46 708 81 93 25
simon@devies.se