Uppstickaren Devies rekryterar Daniel Strand som VD för nystartat dotterbolag inom Cloud och DevOps

Techbolaget Devies grundades i Göteborg 2016 och har sedan dess haft en snabb tillväxt, för att stärka erbjudandet till kunderna ytterligare startas dotterbolaget Devies Cloud & Engineering som erbjuder konsulttjänster inom Cloud, DevOps & IT-infrastruktur.

– Fantastiskt kul att Daniel ansluter till Devies och bygger upp en ny verksamhet inom ett så spännande och hett område som Cloud och DevOps. Med Daniels kompetens, personlighet och kännedom om marknaden ser jag verkligen fram emot att vi kan erbjuda än mer spetskompetens till våra kunder, säger Simon Arvidsson VD Devies.

Senast kommer Daniel från Knowit där han har varit regionansvarig för ett av deras dotterbolag.

– Möjligheten att starta upp ett bolag i en befintlig koncern med sunda värderingar, god ekonomi och mycket stark tillväxt är en dröm som går i uppfyllelse. Lägg där till att få sätta vår unika bolagskultur där öppenhet, hjälpsamhet och omtanke kommer först, känns riktigt bra. Vår ambition och strävan är att bli ett självklart val för kunder och konsulter som vill utvecklas inom Cloud & DevOps, säger Daniel Strand.

Devies är ett prisbelönt teknikkonsultföretag som är specialiserat på att förmedla affärsvärde till företag genom teknik och kultur. Sedan etableringen 2016 är Devies cirka 85 teknikkonsulter och levererar specialistkonsulter och mjukvaruprojekt i Norden med kontorsnärvaro i Göteborg och Stockholm. Tre år i rad har devies utsetts till Di Gasell och Mästargasell 2022.

daniel strand
tel. +46 706 81 94 74
daniel.strand@devies.se