Uppstickaren Devies rekryterar Sandra Jardås som VD för nystartade dotterbolaget Devies & Friends 

Techbolaget Devies grundades i Göteborg 2016 och har sedan dess haft en snabb tillväxt. För att stärka erbjudandet till kunderna startas dotterbolaget Devies & Friends som skall tillhandahålla specialister inom systemutveckling till kundernas utvecklingsavdelningar.

Sandra kommer från Knowit där hon arbetat som konsult och försäljningsansvarig mot flera stora kunder i Göteborgsregionen. Hon har tidigare arbetat på flera konsultbolag i olika roller.

-Att få starta ett eget bolag från grunden men inom en väl fungerande organisation var det som fick mig att hoppa på erbjudandet från Devies. Här har jag möjlighet att skapa en verksamhet som bygger på de värderingar som är viktiga för mig, en familjär och äkta gemenskap där vi tar hand om varandra. Trygghet, genuin omtanke och mycket glädje.Devies är ett prisbelönt teknikkonsultföretag som är specialiserat på att förmedla affärsvärde till företag genom teknik och kultur. Sedan etableringen 2016 är Devies cirka 85 teknikkonsulter och levererar specialistkonsulter och mjukvaruprojekt i Norden med kontorsnärvaro i Göteborg och Stockholm. Tre år i rad har Devies utsetts till Di Gasell och Mästargasell 2022.

SANDRA JÄRDÅS
tel. +46 730 74 60 07
SANDRA.JARDAS@devies.se