Frontend-utvecklare

Publicerat:
April 22, 2021
Göteborg
Omgående

Ingen tjänst som passar in på just dig?

Som frontend-utvecklare hos oss på Devies kombinerar du design med snygg och testbar kod med användaren i fokus. JavaScript sitter i ryggmärgen och du kan manipulera DOM:en utan jQuery. Att jobba med moderna byggverktyg känns självklart för dig. Dessutom har du naturligtvis koll på HTML/CSS, webbstandards, responsive design och ditt defaultläge är att jobba agilt. Du är intresserad av det som trendar just nu och håller dig påläst och uppdaterad. Vi ser gärna att du har en längre arbetslivserfarenhet efter dina studier.

Vårt mål är att vara de bästa konsulterna på marknaden vilket betyder att du som konsult är en av våra viktigaste beståndsdelar. För att bli bäst krävs mycket energi och motivation. Det betyder att vårt fokus ligger på just dina intressen och ambitioner, där vi tillsammans kommer sätta upp en plan utifrån din potential och erfarenhet, för att nå dina och våra mål tillsammans.

På Devies är vi som en enda stor familj. Vi jobbar prestigelöst, tar hand om varandra och vill varandras bästa. För oss är det viktigt att vårt kontor känns som ett andra hem. Vi ställer ofta upp och hjälper sambos och familjemedlemmar att också hitta rätt med hjälp av vårt breda nätverk.

Så ja, vem är du? Vad vill du göra? Vad brinner du för? Vi arbetar fram det uppdrag som går i linje med din plan för framtiden. Du kommer ha stor frihet under eget ansvar, med stöttning från företaget när du väl behöver. Du kommer få vara med och påverka vilka uppdrag du vill utföra. Vi är inte nöjda förrän alla parter är nöjda.

På Devies sätter vi din kompetens i centrum och ger dig alla förutsättningar för ett utvecklande och varierat jobb. Som konsult hos oss tillbringar du vardagen antingen ute hos någon av våra kunder eller i vår välkomnande hemmahamn på kontoret på Drottninggatan. Här ordnar vi mängder av aktiviteter under året för att vi ska utvecklas och ligga i framkant. Det är en del i vår kompetenskultur som bygger på samarbete och en vilja att stärka varandra. På Devies är visionen att skapa wealth, health & happiness för varandra och för våra kunder. Att vara nyfiken och engagerad leder till utveckling och just därför är kompetensutveckling centralt hos oss. Vi är idag snart 40 kollegor i Göteborg och Stockholm som jobbar med system och människor i samverkan. Vi gör allt från ux och design till frontend och backend. Under den korta tid vi varit igång, har vi hunnit med att samla på oss mer än 100 års gemensam erfarenhet inom system och vunnit priser som DI Gasell. Men framförallt har vi haft väldigt roligt! Hos oss är du ingen i mängden oavsett om du är kund eller utvecklare.

Ansök!

Skicka din ansökan till jobs@devies.se eller fyll i formuläret nedan.