Utvecklare

Publicerat:
November 9, 2021
Göteborg
Löpande Rekrytering

Är du vår nästa utvecklare?

Vill du arbeta med framåtskridande teknologier tillsammans med härliga kollegor? Välkommen då att söka till Devies!

Vilka är Devies?

'Vi är ett växande och innovativt IT-utvecklingsbolag som vill ifrågasätta status quo! Med det menar vi att vi värdesätter mjuka värden i organisationen, där Wealth, Health och Happiness är grundpelare i vår organisationskultur. Vi tror starkt på att våra medarbetare har rätt att få ut mer personligt värde i vardagen. 


Några exempel på hur vi arbetar med våra tre värdeord Wealth, Health och Happiness:

  • Mentorskap/coachning 
  • Fredagsfrukostar
  • Ett högt friskvårdsbidrag
  • Morgonyoga & Meditation
  • Personlig budget till önskvärd teknisk utrustning (Dator, Mobil, Tillbehör, etc)
  • Afterwork på fredagar
  • Gemensamma “Mario-Kart”- och brädspelsturneringar, Quiz-sessions m.m.

Att vara utvecklare hos Devies:

På Devies tar vi hand om varandra med respekt och välvilja, du kan förvänta dig öppna diskussioner vidrörande allt mellan himmel och jord, då vi tycker att det är viktigt att vi breddar varandras kunskaper och kompetenser. Vi tror på att varje individ kan bidra till något positivt med sina specifika superkrafter och på Devies jobbar vi hårt för att kontinuerligt ge plats till din kraft och nyfikenhet. 

Att jobba hos oss på Devies innebär gemenskap, flexibilitet och högt i tak. Vi erbjuder även en hybrid arbetsplats där du själv avgör hur du vill fördela arbetstiden mellan det nya kontorslandskapet vid Västra hamngatan 14 i centrala Göteborg, och distansarbete. Vi anser att man i den nuvarande arbetsmarknaden själv ska få avgöra vilken miljö som passar en för optimal effektivitet, trygghet och lycka. Du får även 100 timmar kompetensutveckling per år där du har möjligheten att utforska nya intresseområden och bredda dina yrkesmässiga kompetenser. 

Vi är en dynamisk organisation som tror på flexibilitet och förändring, därför är vi alltid öppna för förbättringsförslag och coola idéer!


Vem är du?

Vi ser att du är en nyfiken problemlösare där du tillsammans med dina kollegor tar dig an projekt för att utveckla nya system och programvaror åt kunder. Därför är det viktigt för oss att du är kundorienterad då vi anser att det är på så sätt kunden får störst värde av våra utvecklingsprojekt. Vi ser att du har goda programmeringskunskaper med erfarenhet inom mjukvarubranschen. Vi ser också att du har en utbildning inom IT.

Du är tekniskt kunnig och utgår från den teknik som är bäst lämpad för det pågående projektet. Behöver du lära dig något nytt så sker det med en personlig nyfikenhet samt med gedigen hjälpsamhet från kollegor. Du har helt enkelt en önskan om att utvecklas tillsammans med oss på Devies för en fortsatt gemensam, innovativ och dynamisk organisationskultur!

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt: jobs@devies.se

Ansök!

Skicka din ansökan till jobs@devies.se eller fyll i formuläret nedan.